Creative Commons License Deed

Sämpläys Plus 1.0

Vastuuvapauslauseke

Tämä tiivistelmä mainitsee käyttöluvan muutamia tärkeimpiä ominaisuuksia ja ehtoja. Tiivistelmä ei ole käyttölupa eikä sillä ole laillista merkitystä. Sinun on tutustuttava huolella itse käyttöluvan ehtoihin ennen lisensoidun materiaalin käyttöä.

Creative Commons ei ole lakitoimisto eikä tarjoa lakipalveluita. Tämän käyttöluvan tai sen tiivistelmän levitys, näyttäminen tai linkittäminen ei ole perusta lakiasia- tai muun suhteen muodostumiselle.

Tämä on helppolukuinen tiivistelmä käyttöluvasta (eikä korvaa sitä).

Creative Commons ei enää käytä tätä käyttölupaa eikä suosittele sitä teosten lisensointiin.

Sinulla on vapaus:

  • Sämplätä, sekoittaa tai muuten luovasti muokata tätä teosta kaupalliseen tai ei-kaupalliseen tarkoitukseen.
  • Esittää, näyttää ja levittää kappaleita tästä teoksesta epäkaupallisissa tarkoituksissa (esimerkiksi vertaisverkoissa tai ei-kaupallisessa webcasting-lähetyksessä)

Seuraavilla ehdoilla:

  • Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai käyttöluvan antaja on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi käyttöluvan antajan tukevan käyttöluvan saajaa tai teoksen käyttötapaa).
  • Tätä teosta ei saa käyttää mainostamaan tai edistämään muuta kuin siitä tekemääsi johdannaisteosta.
  • Uudelleenkäyttäessäsi tai levittäessäsi tätä teosta, sinun tulee tehdä selväksi muille tämän teoksen käyttäjille nämä käyttölupaehdot. Voit tehdä sen esimerkiksi linkillä tähän sivuun.
  • In no way are any of the following rights affected by the above: