Preskoči na vsebino

Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna

CC BY-NC-ND 4.0

Deed

Dovoljeno vam je:

  1. Deljenje — kopiranje in razširjanje vsebin v kakršnemkoli mediju in obliki
  2. Dajalec licence vam ne more odreči teh pravic, dokler upoštevate pogoje licence.

Pod sledečimi pogoji:

  1. Priznanje avtorstva Primerno morate navesti avtorja , povezavo do licence in označiti spremembe, če so kakšne nastale . To lahko storite na kakršenkoli razumen način, vendar ne na način, ki bi namigoval na to, da dajalec licence podpira vas ali vašo uporabo dela.
  2. Nekomercialno — Te vsebine ne smete uporabiti v komercialne namene .
  3. Brez predelav — Če vsebino predelate (remixate), uredite ali na njej gradite , spremenjene vsebine ne smete razširjati.
  4. Brez dodatnih omejitev — Ne smete uporabiti pravnih določil ali tehničnih ukrepov , ki bi pravno omejili ali onemogočilo druge, da bi storili karkoli, kar licenca dovoli.

Opombe:

Ni se vam treba držati licence za elemente vsebine, ki so v javni domeni, ali kjer vašo uporabo dovoljujejo zakonske izjeme in omejitve .

Podana niso nobene jamstva. Možno je, da vam licenca ne daje vseh pravic za vam želeno uporabo. Na primer, druge pravice, kot osebnostne pravice, pravice zasebnosti in moralne pravice , lahko omejujejo kako smete uporabiti vsebino.

Notice

Ta povzetek le poudarja nekatere ključne značilnosti in pogoje dejanske licence. Ni licenca in nima pravne vrednosti. Pred uporabo licencirane vsebine pozorno preglejte vse pogoje dejanske licence.

Creative Commons ni odvetniška družba in ne ponuja pravnih storitev. Z razširjanjem, prikazovanjem ali povezovanjem na ta povzetek ali licenco, ki ga povzema, se med vami in nami ne vzpostavi nikakršno razmerje.

Creative Commons is the nonprofit behind the open licenses and other legal tools that allow creators to share their work. Our legal tools are free to use.