Spring til indholdet

Kreditering-IkkeKommerciel 2.5 Danmark

CC BY-NC 2.5 DK

Juridisk tekst

Version 2.5 • Se errata page for ændringer og ændringsdato

Bemærkning

Dette er en ældre version af denne licens. Sammenlignet med tidligere versioner er 4.0-versionerne af alle CC-licenser mere brugervenlige og mere internationalt robuste . Hvis du licenserer dit eget værk , vi anbefaler kraftigt brugen af ​​4.0-licensen i stedet for: Juridisk tekst - Kreditering-IkkeKommerciel 4.0 International

Om Creative Commons

Creative Commons er ikke part i dets offentlige licenser. Ikke desto mindre kan Creative Commons vælge at anvende en af ​​sine offentlige licenser til materiale, det udgiver, og vil i disse tilfælde blive betragtet som "Licensgiver". Teksten til de offentlige Creative Commons-licenser er dedikeret til det offentlige domæne under CC0 Public Domain Dedication . Bortset fra det begrænsede formål at angive, at materiale er delt under en Creative Commons-offentlig licens eller som på anden måde tilladt i Creative Commons-politikkerne offentliggjort på creativecommons.org/policies , tillader Creative Commons ikke brugen af ​​varemærket "Creative Commons" eller noget andet varemærke eller logo tilhørende Creative Commons uden dets forudgående skriftlige samtykke, herunder, uden begrænsning, i forbindelse med eventuelle uautoriserede ændringer af nogen af ​​dets offentlige licenser eller andre arrangementer, forståelser eller aftaler vedrørende brug af licenseret materiale. For at undgå tvivl er dette afsnit ikke en del af de offentlige licenser.

Creative Commons kan kontaktes på creativecommons.org .

Creative Commons er nonprofit organisationen bag de åbne licenser og andre juridiske værktøjer, som giver skabere muligheder for at dele deres værk. Vore juridiske værktøjer er frie at bruge.