Mergi la conținut

CC is a small nonprofit fighting for the open web. We need your support to continue our work. Donate today!

CC SAMPLING+ 1.0 Deed

Sampling Plus 1.0 Generică

Notice

2011-09-12: Creative Commons a retras această unealtă și nu recomandă să fie aplicată lucrărilor.

Poți să:

  1. Pentru a face un sample (o mostră), mash-up (a combina) sau transforma într-un alt mod această operă în scopuri comerciale sau ne-comerciale.
  2. Sa comunice public, sa afișeze și să distribuie copii ale operei întregi în scop necomercial (de exemplu file-sharing sau transmisii web necomerciale).
  3. Licențiatorul nu poate revoca aceste drepturi atât timp cât respectați termenii licenței.

Sub următorii termeni:

  1. Atribuire - Trebuie să acorzi creditul potrivit , să faci un link spre licență și să indici dacă s-au făcut modificări . Poți face aceste lucruri în orice manieră rezonabilă, dar nu în vreun mod care să sugereze că licențiatorul te sprijină pe tine sau modul tău de folosire a operei.
  2. Nu poți folosi această operă pentru a face publicitate sau a promova altceva în afară de opera creată de tine pe baza acestei opere.
  3. Pentru orice reutilizare sau distribuire, trebuie să prezinţi clar celorlalţi termenii licenţei pentru această operă. Cel mai bun mod de a-l face este de a pune un link către această pagină web.
  4. Fără restricții suplimentare - Nu poți impune termeni juridici sau măsuri tehnologice t care restricționează din punct de vedere legal acțiunile altor utilizatori care sunt permise de către licență.

Notificări:

Nu trebuie să te supui licenței pentru elementele materialului aflate în domeniul public sau dacă folosirea adoptată de tine este permisă printr-o excepție sau limitare aplicabile.

Nu sunt oferite garanții. Licența este posibil să nu-ți dea toate permisiunile necesare folosirii intenționate de tine. De exemplu, alte drepturi precum publicitatea, viața privată sau drepturile morale ar putea limita modul în care folosești materialul.

Creative Commons is the nonprofit behind the open licenses and other legal tools that allow creators to share their work. Our legal tools are free to use.